Вјенчање Тамаре Еклстон: Три дана непрестане журке ФОТО

24sata.hr
Вјенчање Тамаре Еклстон: Три дана непрестане журке ФОТО

Ћерка власника Формуле 1, Тамара Еклстон наводно је сама платила неколико милиона фунти за вишедневно свадбено весеље које је обиљежило повраћање пијаних гостију по плажи.

Пред 150 најближих пријатеља и чланова породице у најлуксузнијем хотелу "Гранд" на француској ривијери, Тамара Еклстон и Џеј Рутленд партијали су на плажи испред хотела цијелу сриједу. Плесало се, пјевало, пио Тамарин омиљени шампањац Кристал, пушиле цигарете. Богата насљедница и бивши брокер добро су се забављали. Заједно су плесали, а Џеј је показао и колико је снажан кад му је Тамара сјела за врат, а он ју је носио по плажи и плесао. Није могао да скине руке са своје супруге и током читавог дана ју је пљескао по задњици.

Завукла му руку у шортс, он се смјешкао

Пред крај дана младенци су отпловили јахтом на којој ће наставити с забављањем. Прије него су се укрцали на јахту, Тамара је Џеја гурнула у воду, а затим и сама скочила. У плићаку су размењивали нежности као да их нико не гледа. Кад их је глисер довео до јахте, видело се да једва чекају да буду сами како би могли да уживају једно у другом. Док су стајали на јахти, Тамара је Џеју гурнула руку у шортс, а он се само задовољно смjешкао.

Сама је платила свадбу?

Иако се нагађало да ће читав трошак Тамарине свадбе подмирити њен осамдесетдвогодишњи отац, Берни Еклстон није било тако. Британски "Дејли Мејл" пише да је богата насљедница сама дала око 12 милиона фунти како би финансирала екстравагантно славље које страни медији описују као разметање и претjеривање у сваком смислу и погледу.

"Уистину се дивим својој супрузи. Тако је скромна и ненаметљива. Никад не истиче чињеницу да је богата и новац јој уопште није важан", рекао је Рутланд и додао да се у Тамару није заљубио због њеног богатства, док су страни медији исмијали овај "излив љубави".

Милиони само за музику

Тамара је постала госпођа Рутланд у vinty Vera Wang хаљини с корсетом прекривеним кристалима и шлепом дугим 30 метара. Први плес био је уз пjесму "Endless Love" Лајонела Ричија, коју је за 4 милиона фунти отпjевала Мараја Кери. Младенцима је сат времена свирао и Елтон Џон, те им посветио своју пjесму "Circle of Love". Музику на плажи пуштао је Марк Ронсон.

Пијани повраћали по плажи и показивали задњице

"Једино што је Тамару изнервирало јесте то што принцезе Беатрис и Еугенија, као и њихова мајка Сара нису дошле. Хтjела је да на њеном вjенчању из бајке буду и чланови краљевске породице", открива једна од званица.

Како то већ бива, новцем се не могу купити стил и отмjеност па је вjенчање обиљежило и неколико ексцеса. Џејеви пријатељи, тврди један од гостију, напили су се "као свиње" искидали панталоне и показивали задњице осталима. Од силног алкохола толико им је позлило да су повраћали и рушили све по плажи.

Потписао је предбрачни уговор

Након што су разменили завијете, Џеј је одржао петнаестоминутни говор у којем је хвалио своју супругу. Назвао ју је отмјеном и скромном, те рекао да од њихове љубави нема веће. Она је за то вријеме намјештала скупоцену хаљину. Уз вјенчаницу Vere Wang, носила је винтиж Версаће хаљину, па тунику коју су посебно за њу дизајнирали у модној кући Александра Меквина.

Како би заштитила своје богатство, Тамара је Џека приморала да потпише предбрачни уговор. Он је будући да је, како сам каже, не воли само због новца, пристао и потписао. То значи само да у случају раставе неће добити ни новчић од богате насљеднице.

У припреми свадбе Тамари су помагале сестра Петра Еклстон (24) и мајка Славица (55) које су у хотел Гранд стигле у недјељу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана