Вјенчање Ким Кардашијан није њен ниво?

Aгенције
Вјенчање Ким Кардашијан није њен ниво?

Америчка Р&Б звијезда Бијонсе не жели да се појави на вјенчању Кање Веста и Ким Кардашијан, јер сматра да је врло неукусно што ће се церемонија снимати за шоу породице Кардашијан.

Како наводе амерички медији, Бијонсе је рекла свом супругу Џеј Зију, а и пријатељу Кање Весту на се "ни под којим околностима неће појавити на вјенчању уколико ће се то искористити у шоу".

"И дан данас нисмо видјели ниједну слику са вјенчања Бијонсе и Џеј Зија колико је то било интимно вјенчање. Ово ће бити сушта супротност томе. Бијонсе је убијеђена да ће Кардашијанови направити кич од вјенчања. Њен мото је увијек био ‘мање је више’, а за Ким то је ‘више је још више’. Она се само боји да ће морати да иде на вјенчање хтјела-не хтјела јер су Џеј и Кање најбољи пријатељи", прича извор за РадарОнлајн.

Иначе, Џеј Зи и Бијонсе су искључени из плана по ком званице потписују уговор гдје се обавезују да неће откривати никакве детаље вјенчања које је заказано за 24. мај.

"Нема шансе да ће се Кање усудити да уопште пита Џеј Зија да потпише такав уговор или им одузме мобилне телефоне. Он зна да њих двоје неће нарушити његово повјерење", закључује извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана