Вјенчање године: Ево како је било на свадби Ники Хилтон

Blic.rs
Вјенчање године: Ево како је било на свадби Ники Хилтон

Богата насљедница Ники Хилтон удала се јуче за банкара Џејмса Ротшилда. Као што се и могло очекивати, када су у питању двије тако богате породице на слављу се није штедело.

Вјенчање је дуго планирано, до најситнијих детаља. Раскошној церемонији присустовао је велики број познатих личности, па чак и чланови неколико краљевских породица. Пар је изабрао Кенсингтон палату за славље на ком су спојене двије династије пребогатих породица.

За најважнији дан у животу, Ники је изабрала Валентино вјенчаницу, за коју је издвојила 50,000 долара. Иако је хаљина дизајнирана баш за њу, нису били ријетки коментари да је Ники ископирала стајлинг Кејт Мидлтон. Ипак, њој то није много сметало, мада је у једном тренутку имала непријатну ситуацију са хаљином. како је вјенчаница имала дугачак шлеп, тако Ники није могла сама да се намјести за фотографисање, Иако је имала помагаче, у погрешном тренутку дувао је ветар, па је млада показала више него што је планирала.

Такође, нешто раније, док је излазила из Бентлија на уласку у Кенсингтон палату, дуг шлеп од вјенчанице заглавило под точак аутомобила.

Уз ручно рађену вјенчаницу, Ники је носила и вјеренички прстен са осмокаратним дијамантом чија је вриједност милион долара.

Ники је до олтара испратио отац Ричард Хилтон, пише Блиц.

Дјеверуше на вјенчању биле су обучене у свјетло плаве хаљине, а једна од њих била је старија сестра Хилтон, Парис.

Ипак, нису сви одушевљени трудом и новцем који су Ники и Џејмс уложили у вјенчање, па су многи свјетски медији новопечени брачни пар оптужили за немаштовитост и расипање.

Ники и Џејмс у вези су већ неколико година. Њихове породице су једне од најбогатијих на свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана