Вјенчали се Сијена Милер и Џад Лоу

Глас Српске
Вјенчали се Сијена Милер и Џад Лоу

Послије неколико заказивања и отказивања вјенчања, раскида и помирења, британски глумац Џад Лоу (37) вјенчао се с дугогодишњом дјевојком Сијеном Милер (28), јавиле су агенције. Пар је судбоносно "да" изговорио на традиционалном вјенчању које је водио један сеоски шаман у Лаосу.

Током церемоније вјенчања Шаман је призвао 32 духа који владају различитим дијеловима тијела, а затим је Џада и Сијену повезао црвеном наруквицом која симболизује вјечну љубав.

С обзиром на то да на овој церемонији нису имали госте, пар би требало да сљедећег викенда организује свадбено славље у Британији, али само за најближе пријатеље и родбину.

Џад и Сијена упознали су се 2003. током снимања филма "Aлфи", када су се и смували. Вјерили су се на Божић 2004. и када су сви очекивали свадбу, дошао је крај јер је Џад варао Сијену с дадиљом своје дјеце.

Послије двије године поново су се помирили и најавили вјенчање, али ни од тога није било ништа. Ипак, у децембру прошле године Џад и Сијена су се помирили након што су се срели на Бродвеју и од тада су нераздвојни.

Џад иза себе већ има један неуспио брак са Сади Фрост, са којом се вјенчао 1997, а развео се послије шест година. Џад и Сади имају троје дјеце, синове Рафертија (14) и осмогодишњег Рудија, као и десетогодишњу кћерку Aјрис.

Славни глумац има још и двогодишњу кћерку Софију, коју је добио са америчком манекенком Самантом Бурк, са којом је био у вези послије првог раскида са Сијеном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана