Вјенчали се Никола Буровац и Милена Вучић, младожења се исплакао ФОТО

Агенције
Вјенчали се Никола Буровац и Милена Вучић, младожења се исплакао ФОТО

Београд - Млади пјевачки пар Милена Вучић и Никола Буровац вјенчали су се јуче у Цркви Светог Саве у Београду, преносе агенције.

Свадбено весеље као и склапање грађанског брака, послије црквеног вјенчања, које је прошло уз пуно смијеха, али и суза настављено је касније у ресторану на Ади Циганлији.

Пола сата прије договореног времена, званице су почеле да се окупљају у порти цркве.

Младенци су неколико минута прије заказаног термина стигли на врачарски плато у елегантној бијелој лимузини.

Прије него што су изашли, младина другарица, од јуче и кума Уна покушала је да објасни свирачима како младенци не воле трубаче и како би било лијепо да се помјере.

Убрзо затим Милена и Никола изашли су из лимузине, он у елегантном тамном одјелу и бијелој кошуљи, а она у краткој вјенчаници оригиналног кроја, са блејзером беж боје и зеленим ципелама.

Колико су младенци били срећни, доказ је и суза коју је младожења пустио, јер од радости није скидао осмех са лица, а за вријеме црквеног вјенчања емоције су га савладале.

Док су послије обреда излазили из цркве гости и сватови посипали су их латицама цвијећа. 

Младожењин дугогодишњи пријатељ, а од јуче и кум Марко бацао је ситан новац који су дјеца скупљала, а млада се припремала да баци бидермајер.

Намјерно или не, кума је ухватила букет, и добила велики аплауз.

Убрзо потом младенци су ушли у лимузину која их је чекала и заједно са сватовима се запутили у правцу Аде Циганлије, у ресторан „Изи”, гдје се наставило свадбено славље.

Пошто је склопљен и грађански брак, а Милена узела презиме Буровац, младенци су славље отворили плесом уз стару италијанску пјесму.

Иначе, Никола и Милена су послије шест мјесеци забављања били сигурни да ће заједно остарити, па су још почетком године најављивали вјенчање за септембар.

Када су одлучили да помјере датум вјенчања, медији су почели да нагађају да они више нису заједно.

Ипак, заљубљени пар је вјенчање само одложио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана