Вјенчали се Брковић и Башићева

Глас Српске
Вјенчали се Брковић и Башићева

БЕОГРAД - Aлександар Брковић, тренер рукометаша Партизана и Драгана Башић, одбојкашица Тента из Обреновца рекли су судбоносно "да".

Снове и љубав једно другом поклонили су у Храму Светог Василија Острошког на Бањици, а славље је уприличено у ресторану "Милошев конак". Драганина кума била је Јелена Васиљевић, пјевачица "Папарацо бенда", а Aлександров кум Дејан Марјановић.

Поред рукометаша Партизана, шампиона Србије, предсједника Рукометног савеза Србије Велимира Марјановића, управе клуба из Хумске, свадбеном весељу присуствовали су и Нинослав Марјановић, бивши кошаркаш а сада тренер, Слађана Ерић, одбојкашица Галатасараја, Маријана Башић, Драганина рођена сестра и одбојкашица Истреса (Француска), Драганине саиграчице из Тента, рукометаш Златко Шуша, фудбалер Бојан Мамић са супругом, физиотерапеут женске одбојкашке репрезентације Синиша Младеновић и одбојкашки менаџер Aлександар Младеновић.

Госте је забављао "Казанова бенд", а наравно да се микрофона латила и кума Јелена. Особље ресторана са предсједником Скупштине РК Партизан и власником "Милошевог конака" Живојином Шарићем на челу даривало је младенце црно-бијелом тортом.

Славље је трајало до раних јутарњих часова, а већ сљедећег дана Aлександар је наставио припреме са Партизаном, који ће ове сезоне играти на четири фронта.

Брачни пар Брковић очекује и принову у породици у јануару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана