Вjенчали се Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер FOTO VIDEO

РТС
Вjенчали се Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер FOTO VIDEO

Српска тенисерка Ана Ивановић и њемачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер вјенчали су се у Венецији.

Њемачки лист Билд наводи да је грађанско вјенчање обављено данас у хотелу „Аман канал гранде" са седам звјездица, док ће сутра изговорити своје завијете у цркви.

Ана се на вјенчању појавила у једноставној бијелој елегантној хаљини. Иако су их новинари пратили у стопу, славни пар није давао изјаве, а Бастијан није скидао осмијех са лица. 

Двадесетак гостију стигло је јуче, али је већина званица стигла данас, укључујући и Бастијановог саиграча и њемачког репрезентативца Томаса Милера.

Сутра се планира свечанија прослава, након које ће на свадбеном весељу пјевати хрватска пјевачица Нина Бадрић, преноси Јутарњи лист.

Листа гостију је строго чувана тајна, наводи Дејли мејл, али се шушка да ће доћи Ули Хенес, предсједник Бајерна, селектор Њемачке Јоаким Лев, поменути Милер, затим велике тениске звијезде Анџелик Кербер и Енди Мареј.

Причало се и да ће Бастијанов кум бити њемачки спусташ Феликс Нојретер, са којим се дружи још из дјечачких дана, док су се заједно бавили скијањем у Баварској.

Иначе, Ана и Бастијан су почели да се забављају 2014. године.

Након вјенчања и кратког меденог мјесеца Ана ће се посветити припремама за наступ на Олимпијским играма у Рију, а њен изабраник обавезама у дресу Манчестер јунајтеда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана