Витни Хјустон убили наркодилери због дугова?

Агенције
Витни Хјустон убили наркодилери због дугова?

Лос Aнђелес - Приватни детектив Пол Хјубл тврди да су америчку пјевачицу Витни Хјустон (48) убили трговци дрогом и да посједује снимак надзорних камера који и доказује његове тврдње, преносе агенције.

Хјубл је рекао да је доказ о томе да је пјевачица у фебруару убијена због дуговања дилерима предао Федералном истражном бироу.

У извјештају патолога наводи се да се пјевачица утопила у кади у хотелу “Беверли Хилтон” након што је узела коктел кокаина, марихуане и још неколико легалних лијекова.

Амерички дневник “Нешнел инквајерер” пише да је Хјубл изразио увјерење да је пјевачица била на мети неколико “моћних наркодилера који су послали насилнике да наплате дуговања за дрогу.”

Према појединим медијским извјештајима, Витни Хјустон је дилерима дуговала око 1,5 милиона долара.

Међутим, Хјубл је рекао да он не може са сигурношћу тврдити да је пјевачица убијена већ да би докази које је прикупуо могли истрагу усмјерити у том правцу.

Према његовим ријечима, он је дошао до снимака надзорних камера на којима се виде двојица непознатих мушкараца који су више пута улазили у хотел и мијешали се са пратњом познате пјевачице.

Он тврди да су исти мушкарци ушли у њену собу и убили је.

Хјубл такође није сагласан са одлуком патолога да је смрт пјевачице несрећан случај.

- На тијелу Витни Хјустон примјетне су одбрамбене ране које су могле настати док се борила за свој живот - истиче Хјубл.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана