Витни Хјустон поново на кокаину

Глас Српске
Витни Хјустон поново на кокаину

Разочарани аустралијски обожаваоци напустили су концерт РнБ диве Витни Хјустон, јер је изашла на сцену дезоријентисана и највјероватније под утицајем наркотика. Само неколико мјесеци послије гостовања у емисији "Опра Винфри шоу", у којој је "отворила срце и душу" и говорила о браку са Бобијем Брауном и проблемима са кокаином, Витни Хјустон наступила је "под утицајем" на једном концерту у Aустралији.

Срцепарајућа прича којом је најавила велики повратак на музичку сцену, коју је легендарна Витни испричала Опри, пала је у воду, одмах послије наступа у Бризбејну.
Витни Хјустон увелико промовише свој нови албум, а тим поводом је кренула и на краћу аустралијску турнеју. Први наступ и разочарање обожавалаца било је очигледно. Витни је неколико пута морала да направи и паузе између извођења пјесама.

- Једна пауза је трајала чак 20 минута, да би дошла до даха - рекао је један од посјетилаца, пише "Дејли мејл".

Ово је први наступ Витни Хјустон у Aустралији од 1988. године, а послије само двије пјесме било је јасно да ће бити и посљедњи... бар неко вријеме.
- Видјело се да је била на "нечему". То је била права срамота. Звучала је као да никада у животу није пјевала. Ово је био први концерт са којег сам изашао -
 - причао је разочарани обожавалац послије концерта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана