Виртуелни загрљај Нолета и Јелене

Aгенције
Виртуелни загрљај Нолета и Јелене

Српски тенисер Новак Ђоковић прославио је побједу на турниру у Индијан Велсу тако што је отишао у "Гуглов" кампус.

- После победе отишао сам са тимом у Сан Франциско да посетимо "Гугл" кампус. Нисмо имали баш пуно времена за разгледање, али сам уживао у сваком тренутку и свим иновацијама. Највише су ми се свиделе "Гугл" наочаре, па сам пробао и да играм тенис са њима. А сада је време за Мајами! Хвала на подршци!!! - написао је Ноле поносно на "Фејсбуку".

Нема сумње да се Ђоковић добро забавио у Сан Франциску, што је показао на објављеним фотографијама.

Није пропустио ни да виртуелно загрли своју вјереницу Јелену Ристић и тако још једном јавно покаже колико је њихова љубав јака. Осим тога, Ноле је заједно са друштвом виртуелно гледао Србију, што је посебно одушевило његове фанове. 

- Који је ово понос... кад усред Америке гледају Србију - био је само један од коментара испод фотографије.

Нолету не цвјетају руже само на пословном плану, јер је недавно најавио скоро вјенчање са Јеленом, са којом се вјерио у септембру прошле године. У једном тренутку јој се обратио ријечима: "Ти си Ристић још који месец, уживај!"

Велико одушевљење фанова популарни пар изазвао је и током недавне посјете Андрићграду. Ријеч је о снимку на којем се види како Ноле, у стилу Ромеа, изговара љубавни завјет својој Јулији, односно Јелени. Ђоковић је тада открио да он и Јелена имају ритуал и да кад год посјете неки град, он јој скине вјеренички прстен са руке и поново је запроси. То ће, каже, радити све док се не вјенчају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана