Винарија из серије "Тајне винове лозе" је заправо имање познатог пјевача

ГС
Винарија из серије "Тајне винове лозе" је заправо имање познатог пјевача

Серија "Тајне винове лозе" освојила је срца публике, а сада се тренутно емитује трећа сезона.

Наиме, оно што многи не знају јесте да је велики број сцена снимљен на имању познатог пјевача Звонка Богдана на Палићу.

У серији је Вук Томовић, ког тумачи Војин Ћетковић, власник винарије Томовић, а сцене које се тамо одигравају снимане су управо на имању Звонка Богдана.

Звонко Богдан своју оазу мира нашао је упаво на Палићу. Обзиром да није поклоник модерних времена, он је свој дом, који је заправо дворац, уредио салашки у етно фазону.

- Ово је рај за све оне који воле та прошла времена. Ту ћете уживати у свему ономе што је права Војводина, прави салаш - рекао је он својевремено за "Пулс".

- Овде последњих десетак година пијем кафу и налазим се с пријатељима. Времена су се променила, знате, није више као пре 20-30 година. Не налазимо се више по кућама. И боље је тако. Данас се не може више причати када си у кући, ту је ТВ, интернет, то је све сада нови стил живљења. Ја не спадам у те модерне генерације, ја волим да сам сâм код куће, волим када су моји гости код своје куће. А вас ћу сада повести до винарије и до салаша који ће бити рај за све оне који воле та прошла времена. Ту ћете уживати у свему ономе што је права Војводина, прави салаш - рекао је тада Звонко Богдан за "Пулс".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана