Виљем Дафо открио када је схватио да има препознатљиво лице

Г.С.
Виљем Дафо открио када је схватио да има препознатљиво лице

Чувени глумац Виљем Дафо недавно је подијелио када је схватио да има препознатљиво лице.

Наиме, глумац је приликом гостовања у емисији "Сандеј Тудеј вит Вили Гајст", која се емитује на каналу НБЦ Њуз говорио је о томе како је његова слава порасла након што је глумио у филмовима о Спајдерману, који су објављени почетком 21. вијека.

У то вријеме је схватио да је његово лице специфично и да га људи препознају као славног глумца. Глумац је навео како је једног дана док се возио подземном жељезницом у Њујорку са својим сином Џеком имао несвакидашњу ситуацију.

"Неки младићи су ушли у подземну и посматрали ме. Изгледали су некако грубо, а ја помислим: 'О, Боже, чак и кад је мој син овдје, опљачкаће ме или тако нешто. Нешто лоше ће се догодити'", рекао је глумац, преноси Кликс.

Но, онда је Дафо чуо како један од младића говори како то мора бити он јер нико не изгледа као Дафо.

Иначе, једна од његових првих улога била је још у осамдесетим годинама прошлог вијека у филму "Хевенѕ Гејт". Иза себе има четири номинације за Осцара, а 2017. и 2018. године освојио их је за улоге у филмовима " Флорида Проџект" и "Ет Етернитис Гејт".

Глумио је негативца Нормана Осборна у "Спајдермену" и то у сваком од три филма с Тобијем Мегвајером, иако је његов лик умро у првом филму трилогије. Поред тога остварио је улоге у филмовима: "Амерички Психо", "Антихрист", "Платун", "Того" и бројним другим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана