Вилијем и Кејт у Таџ Махалу 24 година после принцезе Дајане

Агенције
Вилијем и Кејт у Таџ Махалу 24 година после принцезе Дајане

Британски принц Вилијем са супругом Кејт обишао је посљедњег дана посјете Индији Таџ Махал испред којег се својевремено сликала његова мајка принцеза Дајана сама.

Вилијем и Кејт сликалии су се на истом мјесту на којем је и принцеза Дајана прије 24 године, а сви свјетски медији, преносећи вијест, наводе да Таџ Махал има посебан значај за Вилијема и да он тамо трага за "новим успоменама".


BBC подсјећа да су принц Чарлс и принцеза Дајана 1992. године боравили у Индији гдје је заједно требало да посјете Таџ Махал. Али због обавеза које је имао, принц Чарлс није стигао тако да је Дајана сама посјетила Таџ Махал.

Тренутак како сједи сама на клупи испред овог здања забиљежен је оком фотографа, а убрзо су уследиле гласине о разводу принчевског пара.

"Војвода од Кембриџа је наравно свјестан огромног поштовања које у Индији постоји према његовој мајци", рекао је раније његов портпарол Џејсон Кнауф.

"Изузетно је срећан што ће посјетити мјесто гдје је успомена на његову мајку жива", навео је он.

Како је додао, двадесет четири године од њене посјете Таџу, војвода и војвоткиња се радују што ће видјети ово лијепо мјести и створити нове успомене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана