Вилијам и Кејт наљутили комшије

Агенције
Вилијам и Кејт наљутили комшије

Принц Вилијам и његова супруга Кејт Мидлтон успјели су да разљуте мјештане који живе у непосредној близини краљичиног имања избором “вулгарних” црепова.

Према писању “MailOnline” цријепови на краљевском љетниковцу замијењени су прошле седмице, али уз један инцидент. Наиме, нови црепови су изгледа изазвали бијес локалних мјештана, јер су боје превише јарке и, по њиховом мишљењу, непримјерене за једно такво здање.

- Зграда је изграђена почетком 19. вијека, али сада је изгубила свој првобитни шарм. Није трн у оку, али изгледа потпуно другачије - рекао је један од комшија.

Љетниковац са десет спаваћих соба налази се на краљичином приватном имању. Прије него што се краљевски пар уселио у свој нови дом, општинско вијеће је морало да одобри многе безбједносне мјере, као што је и сађење десет стабала, која штите здање од радозналих погледа. Имање је у власништву краљице Елизабете од 1952. године, а краљевској породици припада још од 1862. године. Медији краљевски пар не пуштају на миру, па се принц недавно жалио на ружно понашање према његовој жени.

Наиме, војвоткиња од Кембриџа показала је неколико сиједих власи, што је изгледа јако узбуркало јавност, а принца наљутило што јој папараци не дају мира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана