Вилијам и Кејт кумују Бекамовима

Глас Српске
Вилијам и Кејт кумују Бекамовима

Дејвид Бекам објавио је на свом профилу на "Фејсбуку" да се његова супруга Викторија опоравља, те да њиховој срећи нема краја након што је у недјељу у седам часова ујутро рођена дјевојчица Харпер Севен.

- Поносим се и пресрећан сам! Харпер је тешка 3,46 килограма. Викторија се одлично осјећа, а браћа мале Харпер су пресрећна - написао је Дејвид на свом профилу.

Бекамови су име Харпер претходно одабрали, а Севен зато јер вјерују у срећне бројеве, а дјевојчица је рођена у седам часова ујутро и у јулу. Дејвид је ових дана успио да се сретне са принцем Вилијамом и Кејт Мидлтон, који су на путовању у Aмерици. Претпоставља се да ће управо нови краљевски пар бити кумови малене Харпер Севен.

Извор близак породици Бекам изјавио је да се славни пар нада да ће краљевски пар пристати на ову њихову жељу.

Дејвид се са принцем Вилијамом и принцезом Кејт сусрео ових дана на службеној вечери у Калифорнији.

Дејвид и Викторија присуствовали су њиховом вјенчању, а Кејт је неколико пута изјавила да обожава да носи одјећу са потписом Викторије Бекам.

Бекамови су били међу ријетким паровима из свијета џет сета који су присуствовали вјенчању британског принца Вилијама и Кејт Мидлтон 29. априла у Лондону.

Брачни пар Бекам од јула 2007. године живи у Лос Aнђелесу, пошто је фудбалер потписао за тамошњи клуб Галакси.

На вјенчање принца Вилијама и његове изабранице позвано је тек око 1.900 особа, па је међу славним личностима владала паника да ли ће имати част да буду позвани на вјенчање које ће неколико часова гледати цијела планета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана