Вилијам и Кејт чекају сина?

Агенције
Вилијам и Кејт чекају сина?

Лондон - Принц Хари је рекао пријатељима да Кејт и Вилијам очекују сина, преносе агенције.

Он је био толико срећан што ће постати стриц да није могао да сачува тајну за себе.

Кладионичари тренутно нуде квоте од 1/3 за дјевојчицу и 5/2 за дјечака, иако краљевски пар није дао званичну изјаву о полу дјетета које треба да дође на свијет средином јула.

Међутим, ове квоте би лако могле да се преокрену, пошто је извор близак принцу Харију рекао: “Хари свима прича да Вилс и Кејт чекају дјечака и колико је одушевљен што ће добити братанца. Мислим да су одлучили и које ће му име дати”.

Према наводима другог инсајдера са двора и принцеза Јуџени, Вилијамова рођака, такође прича пријатељима да ће Кејт родити сина.

- Ужи круг пријатеља и породице зна да ће бити мушко и сада сви ужурбано купују поклоне за дјечака. Њихов дом ће бити преплављен плавом бојом – рекла је она.

Иако ни Кејт ни Вилијам не желе да јавности открију пол дјетета, Кејт је у марту случајно наговијестила да је ријеч о дјевојчици, а онда је, неколико дана касније, рекла да је купила колица свијетло плаве боје, што би значило да чека сина.

Потом је принц Хари ухваћен са плишаним медом плаве боје у руци док је ишао ка Кенгсинтонској палати, у којој живи заједно са Кејт и Вилијамом.

Међутим, та мистерија је брзо разријешена: једна дјевојчица је замолила Харија да преда поклон Кејт.

- Иако је у оптицају много гласина, нема шанси да ће их било ко званично потврдити у овом тренутку - каже дворски инсајдер.

Такође, још се не зна гдје ће се тачно Кејт породити, али је избор сведен на двије болнице – Болницу Св. Марије у Падингтону, у којој је Дајана родила Вилијама и Харија или Краљевска болница Беркшир, у којој су рођене Кејт и Пипа Мидлтон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана