Викторијини анђели заголицали машту фанова

Агенције
Викторијини анђели заголицали машту фанова

Викторијине анђеле Сару Сампаио и Жозефину Скривер папараци су успјели да фотографишу у паузама снимања каталога купаћих костима, док су се дјевојке препуштале уживању у сунцу и мору на егзотичном острву Сент Бартелеми.

Млада Данкиња Жозефина и Португалка Сара однедавно су дио "Викторијиних анђела", а да их у манекенству чека дуга и успјешна каријера показује пријем који ове девојке имају код фанова овог бренда, али и код познавалаца модне индустрије.

И док је Сара Сампаио добила надимак "нова Адријана Лима", дотле је Жозефина забиљежила озбиљне подухвате у каријери, па је већ радила ревије за модне куће "Гучи", "Макс Мара", "Мајкл Корс" и многе друге.

Са друге стране, Сара се прославила као модел за купаће костиме и доњи веш, а њена каријера кренула је узлазном путањом одмах након што је регрутована у Викторијино јато.

Ипак, заједно чине добитну комбинацију.

Ни супермодели Кендис Свонпул и Стела Максвел не мирују. Ове даме снимиле су нови каталог за купаће костиме за престижни бренд "Викторијини анђели".

Најновија линија купаћих костима овог престижног бренда наћи ће се у продаји тек од 9. марта. Стела и Кендис потрудиле су се да фановима "Викторијиних анђела" заголицају машту секси фотографијама, па су откриле како ће поједини модели изгледати. И док је Кендис остала вјерна свом бескомпромисном сексепилу, дотле је Стела заголицала машту секси тијелом у бикинију и подигла температуру у овим сивим зимским данима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана