Викторија одушевила све новом колекцијом

Агенције
Викторија одушевила све новом колекцијом

Викторија Бекам одушевила је модне зналце својом новом колекцијом, коју је представила на "Њујорк фешн вику".

Критичари су похвалили Викторијин модни напредак и одмак од класичних припијених силуета, а обожаватељке британске дизајнерке развеселила је и чињеница да је, осим штикли, госпођа Бекам на писти представила и равне ципеле у мушком стилу, које сама никада не носи.

Што се тиче боја, за сљедеће прољеће Викторија предлаже комбинације црне, бијеле и наранџасте, уз тек понеке комаде у беж нијансама. И док је у прошлим колекцијама већином представљала кројеве одјеће какву и сама носи, овога пута Викторија је отишла корак даље, те осим врло сензуалних и женствених хаљина, представила јакне и панталоне, које и иначе представљају комаде које је прилично тешко добро дизајнирати.

Овога пута Викторија се није поиграла принтом, већ је нагласак на једноставности, уз комбинацију боја и занимљивих украса, попут провидног материјала или децентног штраса и изазовно смјештених прореза, те чипке. Она је рекла да је понеке предмете дизајнирала подстакнута жељом својих све већих купаца, а послије ове модне посластице многи се већ питају шта Викторија припрема сљедеће.

Бивша "спајсица" публику је развеселила и великим осмијехом, са којим је заблистала на писти, а из првог реда пратили су је секси супруг Дејвид Бекам и малена кћер Харпер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана