Викторија облачи будућу принцезу

Глас Српске
Викторија облачи будућу принцезу

Најпознатија супруга фудбалера на свијету Викторија Бекам била је ван себе од среће када је добила позив од будуће принцезе Кејт Мидлтон да јој пошаље неколико хаљина из њене нове дизајнерске колекције.

- Изгледа да се Кејт веома допада моја одећа, па ћу јој послати неколико хаљина из нове колекције за прољеће-љето - изјавила је одушевљена Викторија, која тренутно промовише своју нову колекцију на Њујоршкој недјељи моде.

- Била бих веома срећна и почаствована када би Кејт одабрала неку од мојих хаљина. Она је предивна девојка и ја јој се дивим - рекла је Викторија, која се посљедњих неколико година силно труди да се докаже као добар дизајнер, а по свему судећи, добро јој иде.

Како у Британији влада општа помама за свим одјевним предметима које је Кејт Мидлтон носила, нема сумње да ће Викторија и у финансијском смислу профитирати.

A од јуче су познати и кумови тренутно најпопуларнијег пара на свијету. Британски принц Вилијам изабрао је брата Херија да му буде кум на вјенчању, а кума Вилијамовој вјереници Кејт Мидлтон биће њена сестра Филипа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана