Викторија исмијава Ким

Aгенције
Викторија исмијава Ким

Вијест да ће Ким Кардашијан и Кање Вест красити насловну страну "Вога" изазвала је бројне негативне коментаре славних личности.

Сатирични текстови и смијешне фотографије само су неке од реакција популарних особа које је разљутила чињеница да ће старлета и њена јача половина красити прву страну магазина. Ипак, прави хит на интернету је писмо које је објавио портал "Loveandkuckels". Ријеч је о шаљивом тексту који је покренуо лавину смијеха, а преноси реакцију модног креатора и бивше музичарке Викторије Бекам на насловну страну "Вога".

- Драга Ана, шта још могу да учиним? Извадила сам силиконе из груди. Ошишала сам своје екстензије. Скинула сам француски маникир и његујем природан изглед коже. Претварам се да читам књиге. Обећала сам да се нећу смијати у јавности. Умирем од глади. Нисам појела ништа осим грашка и биљног чаја већ три године - дио је писма у којем се Викторија обраћа главном и одговорном уреднику овог престижног часописа Ани Винтур.

Бекамова се заиста поштено нашалила у писму које је послала Винтуровој.

- Ја сам икона стила. Свака модна кућа жели да носим њихову одјећу. Сви од краљице Раније до Јоланде из "Домаћица са Беверли Хилса" носе моју одјећу. Она смањује "Том Форд" хаљине да изгледају као топићи. Продаје леопард панталоне. Знаш ли ко носи њену одјећу? Мој трећи асистент каже да то носи дјевојка која ради на каси у секонд хенд продавници - овако се Викторија на шаљив начин обратила првој дами "Вога".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана