Викторија Бекам због килаже ризикује здравље

Агенције
Викторија Бекам због килаже ризикује здравље

Викторија Бекам тренутно је једна од најутицајнијих личности у свијету моде, али чини се да њене хаотичне обавезе остављају трагове, како на њеном тијелу, тако и на породичном животу.

Један од блиских пријатеља породице Бекам открио је за да је она усвојила проблематичне навике у исхрани, како би очувала фигуру.

- Има око 40 килограма, коса јој опада у праменовима, нокти јој не расту, а често се жали на хладноћу и суву кожу - казао је он.

За њу је највише забринут супруг, Дејвид, који би желио још једно дијете. Овај четрдесетогодишњак каже да су већ неко вријеме благословени са четворо здраве дјеце.

- Ако будемо имали среће да добијемо још једно, било би сјајно -  изјавио је он, додавши да је Викторија сјајна мајка три дјечака и једне дјевојчице.

- Она води бригу о дјеци, а уз то и напорно ради - рекао је Бекам.

Упркос жељи прослављеног фудбалера, Викторија, чини се нема много времена за принову. Међутим, оставља простора за то у будућности.

На недавној вечери популарног британског пара, у једном лосанђелеском ресторану, присутни су примијетили да је Викторија наручила пар малих порција куваног поврћа, док је у другом ресторану само сажвакала храну, ради укуса, послије чега је избацивала у салвету.

На све то, Викторија додаје да једе доста воћа, здраве хране и пуно витамина који јој често допуњују исхрану, јер јој је за напоран ритам потребно доста енергије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана