Викторија Бекам шокирала јавност новим имиџом

Агенције
Викторија Бекам шокирала јавност новим имиџом

Некадашња пjевачица, жена Дејвида Бекама, мајка четворо дjеце и успjешна модна дизајнерка позната због свог беспријекорног стила и "вртоглавих" штикли без којих се не може видјети у јавности, изјавила је да престаје да носи штикле!

Макон модне ревије на Недељи моде у Њујорку збунила је пристуне својим несвакидашњем имиџом.


"Мислим да су људи видјели праву мене када сам изашла (на модну писту) обучена у мушке панталоне, ролку и патике."

Прије пет година јој је лекар рекао како мора да укине навику да носи високе штикле, јер јој уништавају стопала, а изгледа да је Викторија (41) тек сад његово упозорење схватила озбиљно.

У новом интервјуу за британски "Телеграф", дизајнерка је објаснила како не може више да "трчкара около у штиклама од 15 центиметара као мајка која ради."

"Не могу више да ходам у штиклама. Барем не док радим. Путујем много, па одјећа мора да буде једноставна и удобна", истакла је "нова" Викторија.

А, таква јој је била и модна колекција, коју је описала да је за "дјевојку која се забавља, али не превише. Потребна јој је одјећа за посао, али и за излазак."

Викторија ову неочекивану промјену описује као одрастање, како ње, тако и њеног бренда, који жели да учини доступнијим радним женама.

Ово је велики контраст у односу на њену изјаву од раније, када је рекла: "Мрзим равну обућу. Не могу да ходам у њој. Волим штикле, али мрзим моја стопала - то је нешто најодвратније на мени."

Викторија се прошле године подвргла операцији за уклањање чукљева, који су директна посљедица константног ношења штикли, а изгледа је одлука да престане да носи штикле (или барем да их не носи често) још један корак ка томе да живи комотније и са мање жуљева и болова у стопалима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана