Викторија Бекам не обраћа пажњу на своју конкуренцију

Агенције
Викторија Бекам не обраћа пажњу на своју конкуренцију

Лондон - Викторија Бекам успијева да осмисли оргиналне креације јер никада не посвећује пажње томе шта раде њене колеге други креатори, преносе агенције.

“Тајну” јединствености њеног рада открио је Кен Пејвс, дугогодишњи фризер госпође Бекам који је истако да Пош увијек вјерује у сопстевни суд и да настоји да својим идејама понуди нова и занмљива модна рјешења.

- Никада јој није важно шта други раде. Обраћа пажњу само на своје идеје и труди се да их оствари. То је чини оргиналном и свако треба да ради тако и да учи од ње - рекао је Кен Пејвс.

Фризер који о изгледу Викротије Бекам брине од 2007. године додао је да своју клијенткињу толико добро познаје да увијек лако успијева да јој направи одговарајућу фризуру, са којом се она осјећа сјајно и сигурно у себе.

- Никада се не  фокусирамо на  негативне ствари  или несуигурности. Проводим доста времена са клијентима прије него што и дотакнем њихову косу јер желим да их прво добро упознам. Знао сам Викторију прије наше сарадње, тако да сам схватио како да учиним да се она осјећа добро. Мој посао је да служим људима - изјавио је Пејвс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана