Вики у шетњи, Дејвид ТВ водитељ

Aгенције
Вики у шетњи, Дејвид ТВ водитељ

Викторија Бекам свакодневно фасцинира свијет гламурозним комбинацијама које надопуњава ултрависоким штиклама, али најновије фотографије откривају нешто сасвим ново.

Модна дизајнерка и супруга славног Дејвида Бекама одлучила је да обује равне ципеле. Колико год се то чинило невјероватно, лијепа мама за то се одважила за вријеме шетње са своје четворо дјеце у Лос Анђелесу и доказала да ипак може да издржи једно поподне без вртоглаво високих потпетица.

Осим што је шокирала избором готово неугледних равних ципела, Викторија је овога пута показала и зашто, између осталог, воли да носи потпетице. Њен најстарији син, 13-годишњи Бруклин, виши је од маме.

Ипак, чини се да Викторији то није превише сметало, зато је пријатно послијеподне провела са Бруклином, али и десетогодишњем Ромом, седмогодишњим Крузом и преслатком 16-мјесечном мезимицом, кћеркицом Харпер.

Њеном мужу Дејвиду понуђена је вртоглава цифра да буде домаћин емисије на америчкој телевизији. Дејвид је наводно у преговорима са мрежом "Тајм Ворнер" о сопственој телевизијској емисији. Он би водио ток-шоу чија би оквирна тема била спорт,  а фудбалер би ако прихвати "тезгу", инкасирао више од десет милиона долара.

- Управа жели Бекама, наставио он да игра за "Галакси" у Лос Анђелесу или не. Спремни су да му у Њујорку понуде најлуксузнији смјештај за њега и породицу, уколико због ТВ ангажмана остане у Америци - наводи извор из "Тајм Ворнера".

Шесточлана породица Бекам наводно већ размишља о пресељењу у "Велику јабуку", пошто би то Викторији пружило нове могућности за развој модне каријере.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана