Victorias Secret: Љето је већ стигло!

Б92
Victorias Secret: Љето је већ стигло!

Путени Викторијин анђео из Јужноафричке Републике, Кендис Свонепул, заузима престижно мјесто на корицама новог Victoria's Secret каталога купаћих костима за љето 2013, преноси Б92.

Она трећу сезону заредом краси каталог купаћих костима ове компаније, овога пута у Верy Сеџy Бандеау бикинију, пуш ап моделу у ретро фазону.

- Веома је лијепо што сам на насловној страни каталога и велика ми част што наљеђујем место на коме су некад биле легендарне љепотице попут Тајре Бенкс и Жизел - казала је 24-годишњакиња.

- За мене је снимање каталога купаћих костима најбољи дио улоге Викотријиног анђела, јер обожавам сунце и море.

Victoria's Secret је најавио свој 16. каталог купаћих костима на Фејсу ријечима, „Најсексепилнија сезона купања управо почиње".

Каталог је сниман у Мајамију и на остврима Туркс и Кајкос, а осим Кендис ту су и њене колегинице Миранда Кер, Ерин Хедертон и Доуцен Крус, као и Воугов топ модел за 2012, америчка манекенка Карли Клос.

Купаћи костими су инспирисани старим Холивудом, гламурозним старлетама и њиховим шик љетовањима по најлуксузнијим дестинацијама на свијету.

Фотограф је Расел Џејмс.

Викторијини анђели кажу да се за снимање у бикинијима припремају тако што свакодневно џогирају, раде јогу и вјежбе углавном за чвршћу задњицу.

Aли, истичу и да је важно да уносите довољно хране.

- Важно је да будете фит а не премршави. Морате имати облине - открива Ерин Хедертон (23) бивша дјевојка Леонарда Дикаприја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана