Весна Пећанац добија црногорско држављанство

б92
Foto: принтскрин

Српска глумица Весна Пећанац, која је доспјела скоро у медије јер је корисница Народне кухиње, остварила је бројне улоге како на филму и телевизији, тако и на позоришним даскама, а сада је бивши предсједник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић открио да је глумица добила црногорско држављанство након што га је затражила.

"Министарство просвјете, културе, науке и спорта дало је позитивно мишљење за пријем у црногорско држављанство госпође Весне Пећанац. Тиме су испуњени Законом о црногорском држављанству прописани услови да Министарство унутрашњих послова у даљем поступку може донијети Одлуку о њеном пријему у црногорско држављанство. Предлог за пријем у црногорско држављанство госпође Весне Пећанац сам 24. фебруара 2022. године упутио као тадашњи предсједник Скупштине Црне Горе", написао је Алекса Бечић на свом званичном налогу на Твитеру.

Подсјетимо, Весна је била удата за познатог редитеља Живка Николића, са којим има два сина, а неке од својих најпознатијих улога остварила је управо у његовим филмовима "Лепота порока" и "Чудо невиђено".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана