Верица Ракочевић прославила јубилеј

Агенције
Верица Ракочевић прославила јубилеј

Најпознатија српска модна креаторка Верица Ракочевић приказала је своју колекцију “Рамонда Сербица” у препуној сали “Депоа” у Београду, којом је уједно прославила 30 година своје успјешне каријере.

Колекција под називом “Рамонда Сербица”, која је побрала позитивне критике и громогласан аплауз присутних, одише њежним и романтичним тоновима који су уједно и карактеристични за стил најпознатије српске модне креаторке.

Ревија је отворена пројектом мапирања који је, захваљујући фантастичним визуелним ефектима, оставио публику без даха и уједно сврстао овај модни спектакл у ред догађаја који до сада нису виђени на овим просторима.

Послије фантастичног увода, који је био праћен енергичном музиком, специјално компонованом за колекцију “Рамонда Сербица”, ход по писти је могао да почне.

Част отварања ревије припала је познатој српској, али и свјетској манекенки Данијели Димитровској, која је својим енергичним и врло самоувјереним ходом успјела да привуче погледе ка писти.

Романтична колекција инспирисана је истоименим цвијетом који је специфичан по томе што има могућност оживљавања.

Колекција је рађена у четири фазе: рађање, брање, мировање и поновно рађање овог феникс цвијета.

Модни спектакл својим присуством подржале су многе познате личности, које су из првих редова пратиле све што се дешава на модној писти. Поред Огњена Aмиџића, који је дошао да пружи подршку својој супрузи Данијели Димитровској, у публици су се нашли и Рушка Јакић, Леонтина Вукомановић, креатор Звонко Марковић, Миња Милетић, велики љубитељ моде Бошко Јаковљевић, Тијана Дапчевић, Татјана Војтеховски, Елена Карић, као и многи други.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана