Вео мистерије око бебе Наоми Кембел

ГС
Вео мистерије око бебе Наоми Кембел

Јуче је широм планете одјекнула вијест да је Наоми Кембел постала мајка.

Наоми Кембел објавила је на Инстаграму да је у својој 50. години постала мајка. Подијелила је фотографију на којој се види како у руци држи стопала бебе уз емотивну објаву:

"Дивни, мали благослов изабрао је мене да будем њена мајка. Тако сам почаствована што имам ову њежну душу у свом животу, не постоје ријечи којима бих описала везу коју сада делим са мојим анђелом. Нема веће љубави од ове", написала је.

Ова вијест изненадила је све, будући да није било никаквих назнака да славна манекенка очекује бебу нити да је планирала усвајање. Свјетски медији покушали су да сазнају информације у вези са овом вијешћу, али су остали кратких рукава.

"Дејли мејл" наводи да њени пријатељи вјерују да је бебу добила од сурогат мајке, док други претпостављају да је ријеч о усвајању које је чувано у најстрожој тајности.

Њени представници за медије нису хтјели да дају никакав коментар.

Наоми је о могућности да заснује породицу причала прије четири године, када је признала да "стално мисли о томе како би могла да има дјецу" и да је "захвална што је наука омогућила да може да заснује породицу кад год жели", преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана