Велика свађа на модној сцени

Aгенције
Велика свађа на модној сцени

Сигурни смо да не би било добро да се замјерите манекенки Наоми Кембел, али управо то је учинила креаторка Викторија Бекам, која је за своју ревију ангажовала само једну манекенку која није прирадница бијеле расе. Наоми, која је борац за права свих модела, одлучила је да приватно позове Викторију и поразговара са њом.

Наоми, која је ангажована у кампањи против расне дискриминације модела у модној индустрији, лично је позвала креаторку Викторију како би расправиле ово питање.

"Позвала сам Викторију и разговарале смо о том питању. Не желим све да истичем, али на том списку су била разна имена. Неко је то можда направио случајно. Она је била једна од тих дизајнерки", рекла је Наоми за "Мирор".

Каква је била реакција Викторије на овај позив остало је непознато, али већ на њеној слиједећој ревији знаћемо да ли је позив нешто промјенио.

Ово није прва свађа између креаторке и манекенке. Још 2000. године Наоми се јавно питала зашто Викторију зову Пош, да би бивша Спајсица након тога Наоми назвала "великом кравом".

Страсти су се стишале када се Викторија придружила Наоминој акцији "Fashion for Relief Foof " и од тада је све било у реду.

Изгледа да ствари опет не функционишу између ове двије успјешне жене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана