Велика исповијест Хариса Џиновића након развода од Мелине, открио да ли је помирење могуће

ГС
Foto: Агенције

Пјевач Харис Џиновић и његова супруга Мелине растали су се након 22 године заједничког живота, а ова вијест одјекнула је као бомба у домаћим медијима.

Харис Џиновић на ову тему не прича претјерано, а сада је у једном интервјуу за медије признао да се прекид њиховог односа десио још прије годину дана.

– Даћу вам одговор! Питајте њу, она је напустила мене, а не ја њу. Она зна разлоге, ја не знам ниједан. То је то – рекао је пјевач.

Он признаје да је развод од Мелине тешко поднио, али тврди да вријеме лијечи све.

– Не, није ми тешко. Било ми је тешко прије годину, годину и по дана јер ми се разбија породица и тако даље. Међутим, некако сам то исхендловао снагом менталног склопа који је поприлично јак, а помало и тврдоглав. Успиео сам све то да санирам и, како се каже, из једне битке изађеш јачи него што си био – казао је Харис.

Такође је открио на који начин је преболио одлазак још увијек законите супруге.

– Да се разумијемо, све је то ствар главе и емоција. Значи, треба помирити емоцију која је ту највећи проблем и помирити је са главом, односно са реалношћу. Ако то двоје човјек успије да направи и ту направи побједу, односно ако успје то да помири онда је направио побједу и успио – рекао је Харис.

Тврди да је у брачном односу увијек био искрен

– Моја платформа животна је истина и ја све што кажем кажем истину јер истину, упамтите добро, не треба подгријавати. Она је увијек ту подгријана и готова. Лаж треба стално пратити. Лаж треба подгријавати и лаж је промашена инвестиција зато што треба пуно бриге око ње. Шта сам рекао јуче, а шта ћу рећи сутра. А истину извадиш од 3.000 година уназад која је закључана негдје и увијек је иста. Она нема промијене”, рекао је пјевач.

Харис  открива да ли је љут на себе или на Мелину.

– То су моје приватне ствари на кога сам ја љут и тако даље. Ја то не износим. Рекао сам вам, питајте њу, она је напустила и оставила мене, нисам оставио ја њу. Крај – тврди Харис.

Иако је тешко ставити тачку послије 12 година брака, Харис је преломио – повратка и помирења нема.

– Не! Помирења нема. Шта ја знам, сломити хљеб овако на пола па га опет састављати, какав ће бити? – одговорио је он, пише Блиц.

Пјевач  се осврнуо на реакцију њихове дјеце Ђине и Кана.

– Они су на срећну околност већ одрасли, имају по 19, 20 година. Они су скоро људи формирани, имају свој начин размишљања, ставове, према томе живе добро и живе овдје. Сви живимо ту, једино се госпођа иселила својом вољом тако да живот иде даље и иде добро – рекао је Харис за Уну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана