Вечерас спортски догађај године у САД, али све интересује хоће ли пасти велика просидба

Г.С.
Вечерас спортски догађај године у САД, али све интересује хоће ли пасти велика просидба

Необичне понуде у кладионицама поводом великих спортских догађаја нису ништа ново, али бројне компаније за спортско клађење одлучиле су се мало забавити лудилом Свифт-Келси након што су Канзас Сити Чифса осигурали улазак у Супербоул.

Једну од храбријих опклада нуди ФанДуел Канада, који омогућује људима да се кладе на то хоће ли играч Чифса Тревис Келси запросити поп суперзвијезду Тејлор Свифт на Супербоулу у недјељу.

Чифси одмјеравају снаге са Сан Францисцо 49ерсима.

ФанДуел Канада понудио је опкладу под називом „Хоће ли Тревис Келси поставити питање?“, а тржиште је подијељено на 70 одсто оних који мисле да хоће и 30 одсто да неће.

- У ФанДуел Канада увијек тражимо начине да наше купце држимо ангажованима у важним тренуцима као што је Супербоул - рекао је ФанДуел Канада Трејдинг тим у е-поруци Ројтерсу.

БетУС нема мањка шаљивих опклада везаних уз Свифт укључујући и то хоће ли добитница Гремија и Келси објавити своју прву трудноћу на Супербоулу.

БетУС такође има опкладе за то колико ће пута Свифт бити приказана на екранима током Супербоула, хоће ли се она и Келси пољубити након утакмице и хоће ли је највреднији играч Чифса споменути у свом говору.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана