Већ је преболео бившу: Познати ди-џеј у вези с манекенком

Агенције
Већ је преболео бившу: Познати ди-џеј у вези с манекенком

Један од најпознатијих ди-џејева данашњице Калвин Харис је само три мjесеца од раскида везе с пjевачицом Ритом Ором виђен у друштву нове девојке.

Не можете га кривити, само три месеца од како је на Твитеру објавио да је раскинуо везу са Ритом Ором, Калвин је виђен на интимној вечери са лијепом манекенком Ариком Вулф.

Калвин и Арика су се упознали на снимању његовог спота за пјесму „Blame“ па иако су на почетку били сампо пријатељи изгледа да је другарство прерасло у љубав.

Пар је виђен на романтичној вечери у једном ресторану у западном Холивуду, а очевици кажу да су дjеловали су као савршено складан пар.

Прошле недjеље Калвин и Арика виђени су такође на вечери у Санта Моници где су се узалуд трудили да одрже дистанцу међу собом.

И док је познати ди-џеј увелико наставио даље и пронашао нову љубав, његова бивша дjевојка Рита Ора очајнички покушава да му се приближи и успостави пријатељске односе јер је Калвин продуцент многих њених пjесама па јој је скоро забранио да изводи пjесму "I will never let you down“ на коју поседује права.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана