Варање га дошло главе: Супруга Кајл Вокера тражи разводи и 32 милиона евра

СРНА
Варање га дошло главе: Супруга Кајл Вокера тражи разводи и 32 милиона евра

Фудбалер Манчестер ситија Кајл Вокер пролази кроз турбулентан период живота, с обзиром да је његова супруга Ени Килнер затражила развод.

Дефанзивац Ситија је у прошлости у неколико наврата тражио од супруге да му "опрости", чак и послије вишеструких скандала као што је чињеница да је имао љубавницу с којом је имао и дијете. 

Ени је сазнала за преврау и избацила га из куће прије неколико мјесеци иако је била трудна. Покушала је наставити живјети с њим због дјеце, али је одустала и сада је тражила развод с дефанзивцем Ситија, од којег тражи 32 милиона евра.

- Прошла је кроз пакао, у посљедњих неколико мјесеци је покретао осјећај да је преузела контролу над својим животом, но сада је то нестало због Кајла - рекао је неименовани извор за часопис "Heat".

- Када је ухватила Кајла да је вара, била је потпуно схрвана. Кајл је молио да га пусти да се врати кући што је она и учинила због дјеце, но недавно је својим пријатељима признала да је љубав умрла. Она му више не вјерује и не жели живјети с њим, жели само да буде сретна - додао је исти извор.

Подсјетимо, Вокер је признао да је варао своју супругу, а такође је на финале Еура, осим Килнер, позвао и своју љубавницу, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана