Ванеса проговорила о разводу са Џонијем Депом

Aгенције
Ванеса проговорила о разводу са Џонијем Депом

Ванеса Паради први пут је проговорила о разводу са славним холивудским глумцем Џонијем Депом и замјерила новинарима и свим славним личностима који од нечије или своје туге праве посао.

Француска пјевачица и глумица, која са славним глумцем има двоје дјеце, кратко је причала о свом бившем партнеру.

- Не желим да говорим о њему. Ко каже да би умјетници требало да продају своје душе, изложе саме себе? Моја је дужност да промовишем филм и своје албуме, али можете ли замислити какав је то осјећај видјети људе који од вашег бола праве бизнис - рекла је Ванеса за љетно издање француског магазина "Ел" и додала да је развод само њихова ствар. Ванеса и Џони најавили су раније ове године крај свог 14-годишњег брака. Ове холивудске звијезде имају двоје дјеце, али ни то није утицало на очување њиховог брака.

- Моја дјеца су сада одрасла и све су независнија - рекла је Ванеса, истичући да кћерка Лили воли да пјева, а Џек је гитариста.

Француска глумица и америчка звијезда нису виђени заједно на јавном догађају од 2010. Ванеса није присуствовала ни на једној промоцији посљедњих Депових филмова "Сјена таме" и "Дневника рума" у којима је Деп глумио уз 26-годишњу  плавокосу бисексуалну љепотицу Амбер Херд са којом га сада повезују. Ванеса каже да је била срећна са својом ситуацијом у животу.

- Немам рецепт за срећу. Мрзим, на примјер, кад чујем да неко каже како морате радити да бисте били пар. У тој ситуацији не желите бити. А ја желим бити управо овдје гдје сам сада - додаје она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана