Van Gogh представио нову песму и спот: Послушајте “Луд и сам”

Г.С.
Van Gogh представио нову песму и спот: Послушајте “Луд и сам”

БЕОГРАД - Након што су нас 2019. године обрадовали албумом „Море без обала”, и турнејом, која је трајала пуних пет година, група Van Gogh започиње своје ново музичко поглавље, синглом „Луд и сам”.

Публика је 27. октобра у 18х на musicvangogh Јутјуб у имала прилику премијерно да погледа спот, а већ од данас, песма ће бити у регионалној медијској ротацији!

Током претходне две године, Срба и Ђуле су са својим продуцентом Војом Аралицом, прошли кроз још једно, инспиративно музичко путовање! Како каже фронтмен групе Звонимир Ђукић, бенд није себи дозволио луксуз, да се у креативном смислу понови и ослони на већ постигнуто:

„Пратећи сензибилитет, осмелили смо се на нови музички искорак, без жеље да подилазимо укусима и крутим стилским одредницама. Сад кад је албум завршен, жеља нам је да на свака три месеца, корак по корак, сингл по сингл, спот по спот, размењујемо енергију са публиком. Све коцкице “мозаика”, сложиће се 2026. године на винилу и ЦД-у, у слику нашег једанаестог по реду студијског албума”.

Крајем јануара 2025. године, бенд ће представити други по реду сингл и спот, за песму “До последњег даха”, а 22. априла 2025. године, на Светски Дан планете Земље, и трећи за песму “За планету С.О.С.”. Песме ће по објављивању, бити доступне на свим дигиталним продавницама:

„Енергија младих људи на нашим концертима буди наду, откривање њихове посвећености, за нас је посебан ниво уметности”, каже Ђуле.

Van Gogh ће се пред публиком у Београду појавити 29. новембра у Дому Омладине, на истом оном мjeсту где је 1986. године први пут засвирао „Трагове прошлости”, и тиме ће започети своју нову турнеју, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана