Вампирица Кристен на насловници Вога

Агенције
Вампирица Кристен на насловници Вога

Иако су многи глумици Кристен Стјуарт предвиђали крај каријере, од тога нема ништа. Она је на насловници британског издања магазина "Вог".

У првом интервјуу након што је признала да је Роберта Патинсона преварила са редитељем Рупертом Сандерсом, Кристен каже да никако не умије да се носи са славом и приватни живот одвоји од јавног.

- Многи мисле да је то лако, јер сте славни и имате много новца. Али то није тако. Не умијем да будем једна особа у јавности, а друга приватно - рекла је Кристен.

Њена романса са филмским партнером Робертом Патинсоном дјеловала је као права бајка, све до филма "Сњежана и ловац", током чијег снимања се Кристен мало више зближила са ожењеним редитељем.

Због ове вијести о њиховој романси, која је одјекнула у свјетским медијима, послије које су услиједила извињења, још увијек је неизвјесно да ли ће се Кристен и Роберт појавити на премијери посљедњег филма из серијала "Сумрак".

- Роберт у посљедње вријеме пије као луд, да би ублажио бол - рекао је извор близак глумцу.

Сага, не вампирска већ прељубничка, се наставља. Извори блиски глумици потврдили су да је пар разговарао телефоном, "што је први корак ка изглађивању односа", предвиђају они.

Раздор у њиховој вези потресао је и армију њихових фанова, који не могу да разумију како је Бела могла да превари Едварда, а неки од њих су "до коске" бијесни на глумицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана