Ускоро велика свадба бивше мис Тање Вујичић

Aгенције
Ускоро велика свадба бивше мис Тање Вујичић

Мис Босне и Херцеговине, која је на овом такмичењу побиједила 2008. године, лијепа Невесињка Тања Вујичић, 26. августа удаје се у Требињу за економисту Бојана Вуковића,

Њих двоје су двије године у срећној вези, а младенци су већ обавили црквено вјенчање.

У понедјељак, 13. августа, Тања и Бојан обавили су скромно црквено вјенчање, док на свадби у Требињу, како кажу, очекују преко 300 званица.

Тек ће послије свадбе размишљати гдје ће на медени мјесец, јер Тања у идућем периоду планира да прво заврши факултет.

- Имам још један испит и дипломски рад, тако да се у будућности желим бавити економијом, као и мој супруг, а манекенство остављам иза себе. Био је то лијеп дио мог живота, али сада се окрећем озбиљним стварима - изјавила је Тања.

Она је додала да је манекенство одувијек била њена страст, коју је открила код себе још као дјевојчица када је у маминим штиклама шетала пред огледалом.

- Титула мис БиХ ми је много помогла. Заслужна је за сав мој досадашњи успјех, али у комбинацији са мојим радом и трудом. Многа врата су ми се отворила, остварила сам толико квалитетних познанстава и то је нешто што заиста вриједи - истакла је Тања.

Она је ипак одлучила да у себе улаже школујући се на Економском факултету

- Жељела сам показати колико у ствари могу бити квалитетна и успјешна. Прво себи, па онда и другима. Не да будем само љепотица са насловне стране, него комплетна личност - закључила је Тања Вујичић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана