Урок на Кристијана Роналда

Глас Српске
Урок на Кристијана Роналда

Урок на најскупљег фудбалера Реал Мадрида Кристијана Роналда, а тиме и на "краљевски клуб" спрема се бацити један шпански врач.

Он је то сам најавио у писму које је послао новинама "Ел мундо депортиво". Пет утакмица, пет побједа у првенству Барселоне и Реал Мадрида потакло је свакакве чудаке да се "умијешају" у трку за овогодишњег првака Шпаније. Каталонски је дневник, традиционално склон Барселони, писмо вуду чаробњака објавио не наводећи му име и презиме. У њему овај открива да је од њега затражено да зачара Реал, те да ће то учинити повређивањем португалског нападача. Наручиоца посла није могао да открије.

- Не могу обећати да ће се Кристијано Роналдо тешко повриједити, али сигурно је да ће далеко више времена проводити ван терена него на њему. Комбинација сам духовника и доктора. Не могу да откријем идентитет властитих сљедбеника из повјерљивих разлога - наводи се у новинама.

Новина тврди да се већ трећи пут јавно врачањем пријети мадридском клубу. Раније су мете вуду чаробњаштва били Дејвид Бекам и Бразилац Роналдо, и то 2003. године. Три године затим, 2006, у истом су контексту као мете спомињани  Икер Касиљас, Серхио Рамос и Фабио Канаваро.

Из мадридског клуба одбили су да коментаришу написе и кратко су саопштили:

- То је једна врста лудости којима смо ионако свакодневно окружени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана