Упознајте секси Српкиње које су се прве сликале за GQ VIDEO

Б92
Упознајте секси Српкиње које су се прве сликале за GQ VIDEO

Београд је данас био центар свјетске модне фотографије. Први пут у Србији одржано је фотографисање за италијанско издање чувеног лајфстајл магазина GQ а "Супер жена" је била на овом ексклузивном снимању.

Завирили смо иза фотоапарата Давида Амброђа, једног од најнеконвенционалнијих италијанских фотографа. Први пут је дошао у Београд и предводио је ово узбудљиво сликање.


"Први пут сам овдје. Београд је задивљујућ. Брзо смо се договорили око снимања. На својим фотографијама желим да прикажем спонтаност, природну лепоту, природно свјетло, шминка је лагана. Никад не користим студио када сликам за GQ. Бирам апатмане, куће, просторе гдје модели могу да се осјећају као код куће.

Манекенке које су се фотографисале су Сања Качар и Александра Миљанић.

"Све је из Србије, само је Давид италијан, сарађујемо са Италијом и мислим да је то погодак, јер је Италија позната по моди", каже Александра.

Сања се надовезује: " Давид није имао никакве посебне захтјеве, код њега је битно да то буде спонтано ,притодно, потребна је нека страст, то је нека врста секси сликања, али јако је лијепо", каже она.

А како изгледа финални производ овог фотографисања, видјећете наредне недјеље на страницама италијанског издања магазина GQ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана