Унука Одри Хепберн идеал љепоте

Агенције
Унука Одри Хепберн идеал љепоте

Лијепа Ема Ферер, унука славне глумице Одри Хепберн, краси насловну страну септембарског издања америчког магазина "Harper's Bazaar".

Одри је била велика инспирација многима, а посебно славном фотографу Ричарду Аведону, који је често називао својом музом. Управо са њим урадила је много едиторијала за часопис за који се сада фотографисала и њена унука. Многи су оцијенили да је двадесетогодишња Ема предивна и да представља идеал љепоте. Занимљиво је да је унуку легендарне глумице фотографисао двадесеттрогодишњи умјетник Мајкл Аведон, иначе унук Ричарда Аведона. Фотографије су инспирисане ликом и дјелом Одри Хепберн, тачније филмовима "Смијешно лице" и "Моја лијепа госпођица".

На снимцима, које су Емин први излет у моду, дјевојка позира грациозно у комбинацијама за које се побринула Џоана Хилман. Млада насљедница изгледа као достојанствен насљедник своје баке. Уз Ему ће се на претплатничким издањима часописа наћи и лица Пенелопе Круз, Леди Гаге и Линде Еванђелисте. Млада љепотица је кћерка старијег сина чувене глумице Шона Ферера, којег је добила у браку са глумцем и режисером Мелом Ферером. Ову дјевојку, која је студент треће године Академије умјетности у Фиренци, често питају о њеној славној баки.

- Знам шта је она представљала и знам да сам повезана са њом. Али док сам била дијете она за мене није била глумица Одри Хепберн, била је дио моје породице - рекла је Ема.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана