Уништена пјевачицина звијезда на Булевару славних

Агенције
Уништена пјевачицина звијезда на Булевару славних

Након што је доживјела дебакл на дочеку Нове године у Њујорку, Мараја Кери се суочила с још једним проблемом.

Наиме, њена звијезда на Булевару славних је уништена јер ју је неко ишарао фломастером. Полиција истражује овај случај.

- Узели смо отиске са плоче и прегледамо снимке - рекли су из полиције. Мараја је веома узнемирена и сматра да је ово посљедица инцидента са дочека Нове године.

Мараја није крила да се јако изненадила због овог догађаја.

- Непријатно сам се изненадила када су ми јавили да је нацртан велики упитник поред мог имена - написала је Мараја на свом "Инстаграм" профилу.

Ово је нови шок за јавност и њене фанове који још нису заборавили дочек Нове године на Тајмс скверу, јер је пред милионским аудиторијумом пјевала на плејбек.

И не само то. Мараји није пошло за руком ни да на плејбек отпјева пјесму како треба, јер осим што није могла да ухвати ритам, Мараја није успјела ни да погоди ријечи пјесме.

Марајина менаџерка је оптужила водитеља Дика Кларка, у оквиру чије емисије је Мараја наступила, да је намјерно саботирао наступ да би подигао гледаност емисије.

- Њене слушалице нису радиле, није могла да чује музику, а нико из продукције шоуа није желио да јој помогне. И када им је говорила да нешто није у реду, они су је игнорисали. Не бих јој дала да наступи да сам знала да ће је овако саботирати. Све су намјерно урадили - рекла је Марајина менаџерка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана