Ума се бори да задржи кћерку

Срна
Ума се бори да задржи кћерку

Холивудска глумица Ума Турман била је у вези са француским милијардером Арпадом Бусоном са којим је добила кћерку Луну, а пар се бори за старатељство над дјевојчицом.

Веза Турманове и Бусона била је јако турбулентна, а и данас оставља посљедице, јер је глумица очајна због прозивки бившег партнера.

Наиме, веза је окончана 2014. године, али пар се још није договорио ко ће преузети старатељство над кћерком. Како страни медији извјештавају, ово ће бити тешка судска борба.

Бусон је прошле седмице на суду изјавио да Ума болује од тешке менталне болести и да лијекове мијеша са алкохолом. Навео је и које лијекове глумица користи за лијечење депресије, узнемирености и несанице.

Изјавио је још да је њихова кћерка Луна зачета у вријеме када се глумица борила да задржи прстен који вриједи милион долара, који јој је поклонио. Адвокат милијардера тврди да Ума шаље дјевојчицу у вртић који плаћа 25.000 долара годишње. Он тврди да је вртић у јако лошим условима, јер су дјеца тамо прљава и неугледна.

Психијатар који је прегледао Уму закључио је да има благи поремећај пажње и памћења, међутим, не и да има поремећај личности. Свакако, ситуација би се што прије морала ријешити, јер мала Луна већ показује знакове анксиозности, а глумица је очајна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана