"Украо је милионе и водио осветнички рат": Бивша компанија Анђелине Џоли тужи Бреда Пита

ГС
Foto: Агенције

Бивша компанија Анђелине Џоли тужи Бреда Пита за 250 милиона долара због наводне крађе њиховог пословања са вином.

Унакрсну тужбу поднијела је данас компанија Nouvel LLC, а долази након што је Бред Пит тужио Џоли тврдећи да је нелегално продала свој удио у Chateau Miraval., француском замку и бренду вина.

Џоли је држала своје акције у винској компанији преко своје фирме Ноувел, али их је прошле године продала гиганту пића Столи.

У тужби, компанија тврди да је Пит покушао "тајно да премјести имовину" из њиховог заједничког пословања својим пријатељима и другим компанијама, да је потрошио "милионе на пројекте", укључујући милион долара на базен. Тужбом се тражи одштета од најмање 250 милиона долара, преноси Б92.

Бивша компанија Анђелине Џоли тврди да је Питова наводна шема значила да она "никада неће видјети ни новчића" од "десетина милиона долара профита" Chateau Miraval.

"Као одмазду за поступак развода и старатељства, Пит је кренуо у вишеслојну, вишегодишњу кампању да преузме контролу над Chateau Miraval и присвоји имовину компаније у своју корист и корист својих компанија и пријатеља", наводи се у тужби.

У тужби се наводи да "откад је његова бивша супруга Анђелина Џоли поднијела захтјев за развод од њега 2016. године, Бред Пит води осветнички рат против ње".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана