Украјинка не дозвољава усвајање дјетета Елтону Џону

Глас Српске
Украјинка не дозвољава усвајање дјетета Елтону Џону

Мајка петнаестомјесечног дјечака из Украјине, кога жели да усвоји Елтон Џон, покренула је судски процес којим хоће да спријечи британског пјевача у његовој намјери, пише лондонски "Сан".


Жена, коју је британски таблоид идентификовао само као Маринуа, каже да жели да почне живот из почетка и узме дијете из сиротишта у којем се тренутно налази.

- Толико га волим и толико желим да га вратим - рекла је Украјинка, која је алкохоличарка и носилац вируса ХИВ-а. Елтон Џон саопштио је прошлог мјесеца да хоће да усвоји украјинског дјечака Лева, којег је упознао на добротворном концерту у сиротишту у Украјини.
- Знам да се Елтон заљубио у мог Лева. Видела сам како га држи и љуби на телевизији и штампи. Разумијем Елтонова осјећања. Лев је веома весео. Немогуће је не вољети га - испричала је Украјинка. У тренутку када је усвајање дјеловало могуће, украјинска влада саопштила је да пјевач и његов партнер не могу да усвоје Лева пошто украјински закон странцима допушта усвајање само када је ријеч о хетеросексуалним вјенчаним паровима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана