Украдене хаљине Ејми Вајнхаус

Танјуг
Украдене хаљине Ејми Вајнхаус

Хаљина коју је покојна соул пјевачица Ејми Вајнхаус носила када се удала за Блејка Филдера-Сивила, украдена је из њеног дома у сјеверном Лондону, преносе британски медији.

Још једна хаљина коју је Вајнхаусова носила у тв емисији код Џулса Холанда, такође је украдена, а полиција трага за лоповима.

Послије смрти пкевачице у јулу 2011. године све њене ствари биле су каталогизиране и смјештене у складиште у њеној кући у Камдему. Будући да је кућа стављена на продају, ствари су пресељене у друга складишта. Украдене хаљине требало је да буду продате на аукцији у Њујорку почетком 2013.

На аукцији која ће бити организована овог мјесеца у Лондону прикупљаће се новац за Фондацију Ејми Вајнхаус, коју је установио њен отац Мич ако би помагао младима.

Портпарол Вајнхаусових поручио је људима да не купују нестале хаљине. "Хаљина коју је Ејми носила на насловној страни албума ''Back To Black'' продата је прошле године за 40.000 фунти и тај новац је отишао у Фондацију. Друга хаљина је продата за 30.000 фунти тако да би вjенчаница можда била продата за 100.000 фунти", навео је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана