Уклета кућа Великог брата на Кошутњаку

Глас Српске
Уклета кућа Великог брата на Кошутњаку

Да ли кућу "Великог брата" прати проклетство? Ријеч је о објекту у којем су били смјештени и учесници другог ријалити шоу-програма - "Операције Тријумф".

Ни они, као што је то био случај са укућанима "Великог брата", нису били поштеђени "зле коби". Aднан Бабајић, побједник овог програма, имао је саобраћајну несрећу, али без озбиљнијих посљедица. Током боравка у кући Данијелу Павловићу је умро деда, а неколико дана по завршетку овог ријалитија без деде је остао и Ђорђе Гогов. Људи би рекли - били су стари, па су умрли.  

Aли, како објаснити покушај самоубиства Милице Мајсторовић, која је попила шаку таблета или изненадну смрт Милоша Радуловића (24), сина Марине Туцаковић, која је била члан жирија у "Операцији Тријумф".

Само шест мјесеци послије учешћа у "Великом брату ВИП", Ивана Шкорић развела се од одбојкаша Едина Шкорића, са којим је била седам година у браку.

На прагу развода су и Ирина Радовић и њен супруг Сава, који су се упознали и вјенчали послије његовог учешћа у "Великом брату".

Како пишу београдски медији, озбиљно се клима и брак Скај Виклера са кћерком Aлександра Берчека, а мало више среће имала је Катарина Остојић Каја, која се удала за кошаркаша Уроша Дувњака. Aли, он игра за један пољски клуб, па се пар ријетко виђа.

О наводном "проклетству" куће "Великог брата" нико од пјевача није желио да јавно говори, не желећи да их људи сматрају за сујеверне и необразоване.

Стеван Зечевић Зека, Зорица Лазић и Елмир Кудузовић, бивши учесници серије "Велики брат", погинули су 2007. године у саобраћајној несрећи на путу Обреновац - Шабац. Због тога је прекинут тадашњи шоу. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана