Ујак одао шпанске тајне принцезе Кејт

Aгенције
Ујак одао шпанске тајне принцезе Кејт

Ујак војвоткиње од Кембриџа суочен је са тешким оптужбама да је издао повјерење своје нећакиње пошто је у британском таблоиду “Хелло!” открио интимне детаље о Кејтином приватном животу, њеној вези са принцем Вилијамом и како је краљевски пар проводио празнике у његовој шпанској вили.

Гери Голдсмит (47), црна овца породице Мидлтон, дао је велики интервју о краљевском пару, а разговор је објављен под насловом “Кејт какву је познајем”. Фотографије су снимљене у његовој вили на Ибици коју ових дана продаје за шест милиона фунти.

Ово је први пут да је блиски члан породице Мидлтон изнио у јавност детаље о будућој краљици. У интервјуу објављеном на више од 16 страница каже да је млади пар уживао у купању у блату на острву, препричао је да је принц Вилијам учио како да постане ДЈ и како му је Камила, војвоткиња од Корнвела рекла да се не брине о лошем публицитету које је донио породици уочи краљевског вјенчања.

Гери је такође изјавио и да је између Кејт и Вилијама постојала невјероватна хемија. У неугодној повреди протокола, пише “Маил Онлине”, открио је да су Кејт и Вилијам спавали у истој соби у вили прије седам година током свог одмора и да се тај апартман зове “Ла Маисон де Банг Банг”. Тетовирани тајкун, брат Керол Мидлтон, вјероватно је добио новац за ову индискрецију, иако још није познато о коликој се своти ради.

Голдсмит, којег су једном фоторепортери снимили како шмрче кокаин и како новинару објашњава своје сусрете са бразилским проституткама, проговорио је и о приватном разговору који је водио са војвоткињом од Корнвела на краљевском вјенчању у Бакингемској палати.

На питање да ли је војвоткиња била упозната са интервјуом и да ли је била консултована, из Палате “Ст. Јамес” стигао је врло дискретан одговор: “Немамо коментара јер не желимо да коментаришемо приватне разговоре чланова породице Мидлтон”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана