Ухапшена познат старлета: Грца у дуговима, а побјегла у Турску

ГС
Ухапшена познат старлета: Грца у дуговима, а побјегла у Турску

Бивша манекенка и старлета Кејти Прајс ухапшена је на аеродрому Хитроу пошто се није појавила на суду.

Прајсу, 46, из Сарија, одређен је притвор у полицијској станици у западном Лондону након повратка из Турске, гдје се подвргла естетским операцијама и требало би да се појави пред Краљевским судом правде у петак.

- 46-годишња жена из Сарија ухапшена је на аеродрому Хитроу у 19.45 у четвртак, 8. августа, јер се није појавила на суду. Њој је одређен притвор у полицијској станици у западном Лондону како би се у петак, 9. августа појавила пред Краљевским судом правде - рекао је портпарол полиције.

Манекенка се није појавила на рочишту које се односи на њене финансије и тренутно стање, будући да је банкротирала. Издавајући налог за хапшење, судија Бартон је рекао да Прајс није присуствовала саслушању и да није дала објашњење за њено одсуство.

- По мом мишљењу, неопходно је да суд изда налог за хапшење госпође Прајс. Она нема правог оправдања што није присуствовала данашњем рочишту. Разлог њеног данашњег одсуства је небитан - рекао је.

Налози за хапшење се не издају олако, рекао је судија, али је додао да је Прајс понудила само „полу сарадњу” и да није пружила „најосновније информације” у вези са њеним банкротима.

Прајс је у новембру 2019. године и у марту ове године прогласила банкрот.

На рочишту у фебруару, наложено јој је да у наредне три године исплати 40% свог месечног прихода са веб-сајта за забаву за одрасле ОнлyФанс, у вези са њеним првим банкротом.

Затим је у марту по други пут проглашена банкротом због неплаćеног пореза више од 750.000 фунти.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана