Угасила се љубав Перијеве и Блума

Агенције
Угасила се љубав Перијеве и Блума

Десетомјесечна веза Кети Пери и Орланда Блума је окончана.

Поп принцеза и глумац су одлучили да ставе тачку на своју романсу и крену свако својим путем.

- Недуго након Ноћи вјештица Орландо је пријатељима признао да је одлучио да раскине везу са пјевачицом. Рекао је да још није спреман да се ожени и заснује породицу, што је Кетина велика жеља - рекао је извор близак пару.

Међутим, други извор каже да је Кети била та која је окончала 10-мјесечну везу, јер су се она и Блум удаљили.

- Она је рекла да су били потпуно различити и, иако јој се веома допадао, било је вријеме да настави даље - открива извор.

Орландо је био у браку са манекенком Мирандом Кер, са којом има сина Флајна, док је Перијева претходно била у браку са глумцем Раселом Брандом.

Њихову романсу у Холивуду нико није очекивао, а све је почело  након 73. додјеле "Златних глобуса" када су услиједиле многе журке, а на већини њих је била запажена и пјевачица Кети Пери. Оно што је посебно било занимљиво те вечери код ње, јесте веома присан однос са популарним глумцем Орландом Блумом. Наиме, глумац и црнокоса пјевачица наводно се нису одвајали једно од другог, те су цијелу ноћ нешто весело шапутали и плесали, што су знатижељни папараци забиљежили.

Након што су се очито добро забавили, пар се заједно упутио истим аутомобилом у непознатом правцу, што је, наравно, додатно подстакло гласине о томе да смо добили нови холивудски пар, иако нико од главних актера није желио ништа о томе да коментарише.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана