Удала се Тифани Трамп

ГС
Foto: Инстаграм

Тифани Трамп најмлађа ћерка бившег предсједника САД, Доналда Трампа удала се за америчког бизнисмена либанског поријекла Мајкла Булоса на Палм Бичу на Флориди, а Доналд Трамп је ћерку отпратио до олтара.

Пар се вјенчао пошто је тропска олуја "Никол" прошла преко Флориде, а и три дана прије очекиване кандидатуре Доналда Трампа за предсједничке изборе 2024. у САД. Тифани је одабрала своју вјенчаницу као поклон Булосовом насљеђу.

„То је либанско америчко вјенчање, тако да смо били тако срећни што је креатор Ели Саб створио магију", рекла је Мејплс, која је такође носила хаљину  коју је креирао Ели Саб.

Торта пара је направљена по узору на Доналда и Мејплсову вјенчану торту високу два метра, за коју Мејплс каже да је Тифани, која је била новорођенче у вријеме вјенчања, жељела поново да направи. Кума на вјенчању била је младина полусестра Иванка Трамп која је ћерка миљеница Доналда Трампа.

Тифани је понијела вјенчаницу са потписом дизајнера Елиа Саба.Елегантну хаљину украшену шљокицама употпунила је цвјетним букетом. Младожења је носио свечано црно одијело, бијелу кошуљу и лептир машну.

Црно одијело обукао је и Доналд Трамп. Меланија Трамп била је елегантна као и увијек.
Креацију познатог дизајнера Саба носила је и младина мама Марли Мејплс.

Доналд Трамп је на вјенчању одржао шаљив говор, са поруком зету:

„Боље би ти било да бринеш о њој", рекао је Трамп.

Такође је додао да је његов зет посебна особа која сарађује са озбиљним људима.

„Вас двоје сте спектакуларни људи и ово је био диван дан", истакао је Доналд Трамп, навели су медији.

Тифани и Мајкл су у вези од 2018. године, а у јануару 2021. су се вјерили. Прстен који је добила Тифани коштао је читаво богатство. Тифани Трамп важи за најопуштенију чланицу породице Трамп, некада се бавила манекенством, преноси РТС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана